berzanjobbskuggar.blogg.se

Följ vår resa till Fraga i norra Spanien där vi ska jobbskugga. Här får ni se hur vi arbetar och vi som ska resa heter Erik, Kristian och Magnus.

Måndag

Publicerad 2016-04-11 19:42:28 i Allmänt,

Efter en första dag med hur många första intryck som helst är vi väldigt uppspelta. Vilket välkomnande vi fick. Lägger lite bilder på instagram @berzanjobbskuggar som ni kan titta på. 
Vi började dagen med att presenteras för skolans ledning vilka består av en headmistress och två rektorer. Under dessa finns ett antal headteachers som är ansvariga för de olika ämnena på skolan. 

Efter detta fick vi en presentation av hur skolan avslutar sina tre terminer. Dessa avslutningar påminner mycket om vår Trygghetsdag och fokus ligger på just trygghet, samarbete och att ha roligt tillsammans. 
Dagens höjdpunkt för Magnus var när en av idrottslärarna erbjöd sig att under veckan ta en springrunda uppför ett berg och tillbaka. Sträckan, ca 10km t o r. Erik va snabb att hänga på och Kristian kommer försöka hitta en anledning till att inte deltaga. Efter att ha sett platsen vi ska springa till är jag än mer säker på att inte springa. Orka!!

Dit upp ska vi. (Inte)

Nu ska vi njuta en stund av sommarkvällen☀️. 
I morgon väntar tidig avfärd för en utflykt till några historiska platser med anknytning till det spanska inbördeskriget. Vi ska åka dit med ett par gymnasieklasser


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela